fbpx Webinář: Jak se dá v digitalizaci kouzlit s DMS/ECM?

Připravili jsme webinář, 18.3.2021: Jak se dá v digitalizaci kouzlit s DMS/ECM?

Ve čtvrtek 18. března proběhl webinář na téma: "Jak se dá kouzlit v systémech DMS/ECM." Ukázali jsme si, co vše je možné v systémech DMS/ECM vytvářet. Konkrétně jsme se bavili o systému ELO.

Po delší době jsme opět byli online. A stihli jsme toho opravdu hodně. Během 1 hodiny jsme probrali 6 témat a představili jsme si celkem 9 unikátních praktických ukázek na míru, mezi kterými kromě faktur, smluv a objednávek nechyběli např. správa pracovních postupů, nemocniční helpdesk, správa obchodních kontaktů, bezpapírová personalistika či firemní korespondence.

Posláním bylo ukázat, že naše práce společně s technologií ELO je zcela otevřená představivosti a neomezené kreativitě. Kolegům konzultantům velké díky. Je čest s vámi spolupracovat! Zároveň děkujeme za skvělou účast!

 

DMS/ECM není jen o dokumentech

Možnosti systému ELO jsou obrovské. Kdo se o DMS/ECM (více o DMS a ECM) systémy trochu zajímá ví, že potenciál těchto řešení je veliký. Důležité je si říci, že to není pouze o správě dokumentů (document management) a obsahu (content management), ale především také o procesech díky integrovanému workflow.

Co vše je možné v ELO vytvářet?

Vytvořili jsme již nespočet digitalizačních projektů z různých sfér podnikání, průmyslu a byznysu (více také v našich referencích) Na webináři jsme si ukázali, co vše je možné vytvářet, a to především také díky webovým aplikacím.

Probrali jsme základní agendy - faktury, smlouvy, objednávky. Bavili jsme se o vytěžování dat, správě firemní korespondence, bezpapírové perasonalistice. Navíc jsme probrali správu obchodních případů, helpdesk a mnoho dalšího.

"Protože, to nejdražší, co firma má je, když kvalifikovaní lidé provádí nekvalifikovanou práci."


Krátké shrnutí webináře ve videu

Webinář jsme natočili. Krátký souhrn jsme sestříhali do 7 minutového videa.

 

Odkaz na hodinový záznam webináře

Zaujalo Vás téma webináře? Nestihli jste se zúčastnit? Zažádejte si přes registrační formulář a pošleme Vám odkaz.


 

Řešení od společnosti EXON je postaveno na technologii ELO

 
Logo obchodního a technologického zástupce společnosti ELO Digital Office.