fbpx EXON PF 2021 | EXON
PF 2021 společnosti EXON. Přání zákazníkům, obchodním partnerům a přátelům vše nejlepší do roku 2021 a příjemné prožití vánočních svátků.

EXON PF 2021

Jménem týmu společnosti EXON přejeme všem zákazníkům, obchodním partnerům a přátelům příjemné prožití vánočních svátků, v roce 2021 mnoho osobních a pracovních úspěchů a především pevné zdraví.
Děkujeme za projevenou důvěru v uplynulém roce a těšíme se na spolupráci v roce následujícím.

Vše nejlepší v novém roce 2021

Děkujeme všem obchodním partnerům, jednak společnosti i2S za skvělou práci v dodávce a servisu knižních skenerů. V letošním roce jsme dodali velké množství knižních a velkoformátových skenerů. Tento rok byl jedním z nejsilnějších za posledních několik let.

Velké poděkování patří společnosti ELO Digital, se kterou spolupracujeme v oblasti digitalizace firem a institucí, konkrétně DMS/ECM řešení ELO. Letos jsme navázali vztah s několika velkými klienty. EXON je nejsilnějším partnerem pro ELO v České republice. Díky silnému zastoupení můžeme nabídnou zajímavá řešení pro každého zákazníka.

Zároveň jsme nad ELO vytvořili nadstavbu standardizovaných řešení. Ta jsou již připravena pro agendy: faktury, objednávky a smlouvy. Připravujeme další dle aktuální potřeby našich klientů v rámci elektronizace jejich podnikání. Často tato řešení, která jsme nazvali EXONIS, zjednodušují klentům jejich procesy díky jednoduchém a intiutivnímu uživatelskému prostředí, které je velmi důležité pro koncové uživatele. Především pro ty, kteří celý život pracovali s papírovými dokumenty, např. účetní, pracovnice na podatelnách. A nyní se musí naučit pracovat i technologiemi. Proto jsme vytvořili řešení, která jsou uživatelsky opravdu velice jednoduchá.

Níže naleznete odkazy do jednotlivých řešení včetně videoukázek uživatelského prostředí.

Jak se bude vyvíjet DMS/ECM v roce 2021?

Přejeme mnoho štěstí v roce 2021. Již připravujeme spoustu novinek v oblasti digitalizace, elektronické správy dokumentů a navíc i nové služby našeho digitalizačního oddělení, např. pronájem vytěžovacího nástroje. A co to znamená? Přihlásíte se do uživatelského prostředí vytěžovací aplikace, nahrajete své faktury a sami si je můžete vytěžit. Výhodou je, že nemusíte u sebe nic instalovat a platíte pouze za vytěženou fakturu. Ale o tom více v příštím roce. Prozatím se můžete podívat na aktuální služby outsourcingu digitalizace.


Digitální kancelář Exonis