fbpx i2S Partners Congress 2022 | EXON
i2S Partners Congress 2022

i2S Partners Congress 2022

Ve dnech 5. a 6. dubna 2022 se ve francouzském Bordeaux, konkrétně v Pessacu, uskutečnil i2S Partners Congress 2022. Kongres, který je organizovaný pro obchodní a servisní zástupce společnosti i2S. Tyto akce jsou organizovány v osobním pojetí přímo ve Francii nebo online. Letošní konference proběhla jako kombinace osobního a online setkání. Exon se účastní pravidelně každý rok těchto konferencí a ani letos jsme nemohli chybět. A získali jsme plno zajímavých informací, nových poznatků a plno plánů na další období. Menší ochutnávku přinášíme níže.


Highlighty roku 2021

Rok 2021 byl rekordní co se týče obratu celé společnosti i2S v sekci "DigiBook". DigiBook představuje knižní a velkoformátové skenery doplněné o software. Nejsilnějším světadílem je Evropa s více jak 60% podílem. Nejsilnějším skenerem, co se týče prodejů, byla série CopiBook (více jak 75%), následují verze SupraScan a eScan. Byly prezentované novinky v oblasti software: LIMB MAESTRO, které zaštiťuje celý proces od digitalizace přes zpracování a nahrání do digitální knihovny.


Nová výrobní hala i2S

Navštívili jsme novou budovu - výrobní halu společnosti i2S.

Vývojové a výzkumné oddělení i2S Vývojové a výzkumné oddělení i2S Vývojové a výzkumné oddělení i2S Vývojové a výzkumné oddělení i2S

Návštěva muzea La Cité du Vin

Při této příležitosti jsme navštívili nové muzeum vína, tzv. "vír ve sklenici". Nový architektonický skvost Francie.

Návštěva muzea La Cité du Vin Návštěva muzea La Cité du Vin

Přednášky

Konference byla protkána spousty zajímavých přednášek. Nechybělo shrnutí roku 2021, novinky, které nás čekají, připravovaná nová podoba skeneru i2S SupraScan, nové uživatelské prostředí LIMB Capture (skenovací aplikace) či novinky v LIMB Gallery.

i2S Partners Congress 2022 i2S Partners Congress 2022 i2S Partners Congress 2022

Předání cen

V rámci vyhlášení výsledků partnerských firem jsme získali ocenění za nejlepší marketingovou propagaci společnosti i2S na světě.

i2S Partners Congress 2022 předání cen.

Případové studie

V rámci konference zaznělo spoustu zajímavých případových studií světových partnerů. Nejvíce nás zaujaly následující projekty.

Systém pro digitalizaci a workflow management ve Švédské národní knihovně

Švédská národní knihovna.
  • Cíl: implementace IT systému, který bude podporovat a zefektivňovat procesy digitalizace, včetně řízení pracovního toku a následné zpracování obrazových souborů a metadat na podporu knihovnických sbírek.
  • Řešení: LIMB PROCESSING, LIMB MAESTRO zastřešující celý digitalizační proces od naskenování, přes zpracování dat z digitalizovaných předloh po upload do digitální knihovny.
 

Dodávka i2S knižních skenerů ve Slezské knihovna, Katowice, Polsko

Slezská knihovna, Katowice, Polsko. Slezská knihovna, Katowice, Polsko.  

Digitální knihovna a řešení pro postprocessing v Portugalské národní knihovně

Portugalská národní knihovna.
  • Cíl: nahrazení stávající digitální knihovny modernějším řešením, které přinese uživatelsky přívětivější prostředí a vylepší zpracování metadat. Cílem bylo usnadnit procesy pro digitalizaci včetně správy metadat s více automatickými nástroji.
  • Řešení: LIMB GALLERY (licence 10 milionů ks), LIMB PROCESSING SERVER.
 

Saudi Center for Digital Content (SCDC) - Nadace krále Abdulazize v Rijádu, Saúdská Arábie

Nadace krále Abdulazize.
  • Cíl: dodání kompletní digitalizace:
  • Knižní skener CopiBook A2 XD
  • Knižní skener "véčkový" CopiBook V Shape A2
  • Velkoformátový SupraScan Quartz A0 HD.
  • Software pro zpracování skenů LIMB PROCESSING (úpravy skenů, metadata processing)
  • Digitální knihovna LIMB GALLERY od společnosti i2S.
  • LIMB MAESTRO zastřešující digitalizační proces.

Letošní konference byla opravdu plná zajímavých, praktických a užitečných informací a již nyní se těšíme na množství novinek, které tento rok přinese.


 

Pro více informací nás kontaktujte