fbpx Konference Efektivní nemocnice 2020 | EXON

Konference Efektivní nemocnice 2020

Ve dnech 24.-25.11.2020 se koná konference Efektivní nemocnice 2020 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic. V letošním roce zde budeme jako partner této akce. Bohužel s ohledem na aktuální opatření bude celá konference v online prostředí. Akce se koná pod záštitou významných osobností na politické scéně v České republice.

Více informací o konferenci můžete nalézt na webových stránkách konference, kde je možná také registrace.

Konference se bude věnovat převážně tématu budoucnosti ve zdravotnictví - zdravotní pojišťovny, nemocnice a ambulance. Velké téma bude restrukturalizace nemocnic, možná fúze zdravotních pojišťoven v budoucnosti, E-Health, zavádění moderních technologií, kybernetická bezpečnost nemocnic, telemedicína a mnoho dalšího.

Součástí bude také vyhlášení výsledků celostátního průzkumu "Zdravotní pojišťovna roku 2020" a Nejlepší nemocnice ČR 2020".

Za EXON je pro nás podpora konference "Efektivní nemocnice" premiéra. Digitalizaci zdravotnictví se dlouhodobě věnujeme s řešeními DMS/ECM systémů pro elektronickou správu dokumentů a obsahu, digitalizaci a automatizaci procesů. Projekty jsme realizovali pro řadu nemocnic a zdravotní pojišťovnu. Více o digitalizaci zdravotnictví, kde naleznete také odkazy na reference pro nemocnice.

V 57 vteřinovém videu níže si můžete prohlédnout rychlý průlet našeho portfolia pro zdravotnictví.