fbpx Vytváříme digitální kroniky prezentované na internetu | EXON
Kroniky online v aplikaci inkcapture

Vytváříme digitální kroniky prezentované na internetu

Přinášíme novinku, unnikátní platformu pro zveřejnění historie měst a obcí pro své občany. Již dnes velké množství měst a obcí zveřejňuje své obecní, školní kroniky či historie svých spolků na webových stránkách. Buď formou prohlížení nebo ke stažení k sobě do počítače.

Aplikace inkCapture umožňuje historii obce nejen prohlížet online, ale i přímo vyhledávat konkrétní informace, které Vás zajímají. Vyhledávat např. dle ulice, čísla popisného, historické události; v matrikách podle příjmení apod. A to díky vytěženému textu (tzv. OCR vrstva). Více na webu www.inkcapture.com.


Nemáte kroniky digitalizované?

Nabízíme službu od A do Z. Pošlete / přivezte nám své kroniky, profesionálně je digitalizujeme na specializovaných knižních skenerech, pošleme vám skeny zpět, vrátíme fyzické knihy a přehledně nahrajeme do aplikace inkCapture. Více informací naleznete v sekci digitalizační oddělení.

Kroniky na internetu s inkCapture.

Kroniky na internetu

Prezentace historie obcí a měst je v inkCapture velice jednoduchá:

Kroniky na internetu s inkCapture.

Přehledné zobrazení

Kroniky na internetu s inkCapture.

Jednoduché procházení kronikou

Kroniky na internetu s inkCapture.

Sdílení kronik veřejnosti


Jak vypadají kroniky v inkCapture?

Níže pár screenů zobrazení kronik v aplikaci inkCapture. Chcete mít své kroniky v inkCapture? Registrujte účet a vyzkoušejte.

Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture. Kronika online v inkCapture.

Chcete digitalizovat i Vaše materiály?

Kromě kronik digitalizujeme knihy, plakáty, výkresy, aktuální či historické předlohy různých formátů a velikostí. Pro delší zprávy a přílohy můžete využít email: .


Digitalizace na knižních skenerech i2S


Skenování probíhá na planetárních skenerech i2S CopiBook formátu A2 a A1 a velkoformátovém skeneru i2S SupraScan, které jsou určeny k digitalizaci kulturního dědictví s maximální šetrností k historickým předlohám. Skenery zajišťují zachování původní kvality originálních podkladů, které jsou digitálně archivovány pro budoucí generace.


 

Více článků od společnosti EXON