fbpx Konference Knihovny současnosti 2022 + záznam prezentace | EXON
Konference Knihovny současnosti, společnost EXON

Konference Knihovny současnosti 2022 + záznam prezentace

Ve dnech 13.-15.9.2022 proběhla na Univerzitě Palackého v Olomouci největší knihovnická konference v České republice Knihovny současnosti 2022. Letos již 30. ročník. Podtitul konference byl Knihovna a její role ve společnosti.. A my jsme jako partner konference byli u toho.


Ve středu 14.9.2022 proběhla přednáška v rámci bloku "Knihovny jako prostor" pod názvem "Na cestě k efektivní digitalizaci", kde přiblížíme současný stav vyvíjených softwarů KAITOS a inkCapture. Převážně jsme hovořili o software inkCapture, jak nyní vypadá a kdy plánujeme OCR na ručně psané písmo vydat veřejnosti.

Záznam prezentace z konference v čase 1 hodina, 23 minut:


Na místě jsme prezentovali knižní skener CopiBook Open System A2 od společnosti i2S DigiBook. Mohli jste si vyzkoušet, na vlastní oči prohlédnout a zjistit, že právě tento skener je právem špičkou na světovém trhu. Zároveň je nejprodávanějším typem skenerů společnosti i2S na světě! A i my ho máme nejradši. Proč? Neuvěřitelná rychlost a strop kvalita je zárukou maximální produktivity pro digitalizační projekty. Je to za nás špička.

Konference Knihovny současnosti 2022 - prezentace společnosti EXON, Martin Novák, Account manager. Konference Knihovny současnosti 2022 - prezentace společnosti EXON, Petr Polanský. Konference Knihovny současnosti 2022 - kapela na večerním rautu. Konference Knihovny současnosti 2022 - prezentace společnosti EXON, Petr Polanský, marketing. Konference Knihovny současnosti 2022 - prezentace společnosti EXON, přednáška, Petr Polanský. Konference Knihovny současnosti 2022 - prezentace společnosti EXON.

Prezentace EXON

Pár fotografií a videosestřih z Konference Knihovny současnosti 2022, Olomouc, 30. ročník.


 

Pro více informací nás kontaktujte