fbpx ► EXON je významnou firmou na vývoj software a aplikací | EXON
Patříme mezi firmy na vývoj software a aplikací

► EXON je významnou firmou na vývoj software a aplikací

»

Působíme na poli digitalizace, ale zároveň jsme společnost vývojová a inovátorská. Zajišťujeme vývoj softwarových aplikací na míru či integraci softwarů do existujících systémů. Vytváříme webové systémy pro interní agendu či komunikaci se zákazníky.

Nabízíme tvorbu intra/internetových aplikací, informačních systémů a aplikací firemní administrativy a databázových systémů. Na míru přizpůsobíme řešení DMS/ECM (Document management system / Enterprise content management) a integrujeme se systémy třetích stran. Více o tom, jsou DMS/ECM systémy.

Pro vývoj zakázkových softwarových řešení aplikuje zpravidla agilní přístup. Výhodou je téměř neustálá spolupráce mezi projektovým týmem a zákazníkem, který týmu poskytuje zpětnou vazbu a průběžně upřesňuje zadání. Více o tom, jak probíhá vývoj software na zakázku u nás?


Sháníte dodavatele software?

Napište nám o svém projektu. Připravíme pro Vás optimální návrh řešení a cenovou nabídku. Pro delší zprávy a přílohy můžete využít email: .



Vybrané projekty aplikací na míru

Máme zkušený tým programátorů a vývojářů a máme za sebou skvělé projekty. Plzeňský Prazdroj, Penny Market nebo specializované moduly pro zákazníky DMS/ECM systémů (např. Český rozhlas, ŠKODA AUTO, Provident, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna...). Více ve vybraných referencích vývoje software a aplikací a zákazníků DMS/ECM digitální kanceláře. U vybraných zákaznických řešení jsou zobrazeny vzorové ukázky a screeny.

Vývoj aplikace pro výpočet optimálního výrobního množství piva. Průběžný vývoj aplikací pro plánování slev, hodnocení zaměstnanců, rozdělování rozpočtů, evidence vymáhání pohledávek aj.

Digitalizace zákaznických formulářů zahrnující vytěžování ručně psaných dat. Byla vytvořena databáze vytěžených dat a proběhl vývoj API rozhraní pro online registraci zákaznických karet.

SW aplikace určená pro výpočet normovacích výrobních časů v jazyce C#. Umožňuje tvorbu kvalitních výkonových norem, které jsou potřebné pro tvorbu cenových kalkulací a pro řízení výrobncíh kapacit.