fbpx Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea | EXON
Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea

Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea

Do Divadelního oddělení Národního muzea jsme dodali knižní skener i2S CopiBook Cobalt A2 HD s integrovanou knižní kolébkou typu Planetary a s možností skenování pod úhlem 100°. Nástupcem tohoto skeneru je nyní knižní skener i2S Copibook Open System A2.

Národní muzeum, Divadelní oddělení, pořídilo pro digitalizaci knižní skener CopiBook Cobalt HD. Dodání zprostředkovala společnost EXON s.r.o., výhradní distributor skenerů francouzské společnosti i2S v České a Slovenské republice.

Řada skenerů CopiBook nabízí pro digitalizaci nejlepší A2 knižní skenery na trhu s vynikající kvalitou obrazu a vysokou produktivitou až do formátu A2. Výrobcem je francouzská společnost i2S DigiBook SA, která se řadí mezi světovou špičku v kvalitě obrazu. CopiBook Cobalt HD nabízí optické rozlišení 600 dpi.

Společnost EXON skenery společnosti i2S v digitalizačním oddělení v Plzni sama používá a má s nimi dlouholeté pozitivní zkušenosti. Součástí dodávky skeneru byla i knižní kolébka s možností skenování pod úhlem 100°.

Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea. Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea. Knižní skener CopiBook A2 pro Divadelní oddělení Národního muzea.

Knižní a velkoformátové skenery i2S v České a Slovenské republice

Společnost EXON dodala více jak 80 zařízení pod značkou i2S v České a Slovenské republice.

Reference skenerů i2S v České a Slovenské republice.


 

Pro více informací nás kontaktujte