fbpx Hybridní skenery Walter Nagel a knižní velkoformátové skenery i2S | EXON
Knižní skenery od společnosti EXON

Hybridní skenery Walter Nagel a knižní velkoformátové skenery i2S

»

Ve středu 3.11.2021 proběhl webinář na téma "knižní a velkoformátové skenery", kde jsme si představili řadu knižních skenerů i2S a novinky od společnosti Walter Nagel: hybridní skener, který je kombinací knižního a dokumentového skenování.


  • Představili jsme si novinku: Hybridní skenovací stanice Sensi: Kombinace dokumentového a knižního skeneru, která umožňuje šetrnou a zároveň produktivní digitalizaci. Oba skenery využívají jednotný software. Můžete tedy skenovat na obou skenerech současně (např. skenování menších křehkých předloh a větších formátů zároveň) a držet jednotné pořadí skenů.
  • Prošli jsme produkční řadu knižních a velkoformátových skenerů francouzské společnosti i2S. Od formátu A3 (eScan) po formát 2A0 (SupraScan).
  • Přípravili jsme si praktické ukázky skenování.
  • Hovořili jsme o ICC profilech a našich zkušenostech s nastavením optimálního obrazu.

Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery. Webinář na téma: Knižní a velkoformátové skenery.

Zaujalo Vás téma webináře? Nestihli jste se registrovat? Níže hodinový záznam webináře.


Jak digitalizace v Exonu probíhá si můžete prohlédnout ve videu níže.


 

Pro více informací nás kontaktujte