fbpx DMS/ECM webináře podzim 2020 | EXON
Webináře EXON "Na online kávu s Exonem" pořadané na podzim 2020. 7 webinářů na témata digitalizace a DMS/ECM systémy.

DMS/ECM webináře podzim 2020

Zakončili šňůru webinářů "Na online kávu s Exonem". Celkem 7 online setkání ve dvou měsících. A stihli jsme toho probrat maximum na každém z 30ti minutových online setkání u kávy. Z každého tématu jsme se snažili získat maximum. Na obrázku jsou vyznačeni všichni naši prezentující.

Od benefitů digitalizace, DMS/ECM systémů, přes představení jednotlivých agend (smlouvy, faktury, objednávky, firemní korespondence) a jak s nimi efektivně pracovat. Představili jsme si výhody vytěžování dat a jak nám může pomoci při zpracování faktur. Poslední webinář jsme zakončili tématem, a to integrace všech systémů do jednoho centrálního úložiště (ELO jako srdce organizace), důvěryhodný archiv, žurnálování, jak na nařízení eIDAS, časová razítka a mnoho dalšího z legislativy, která je velice důležitá při práci s dokumenty.

Děkujeme všem kolegům za přípravy témat a diskuse na konci jednotlivých setkání. Budeme se těšit na další, které připravujeme na jaro 2021. Termíny můžete sledovat na webu našich webinářů